Onze diensten

Onze diensten

Financieringsaanvraag

Een financieringsaanvraag gaat tegenwoordig verder dan het aanleveren van de jaarcijfers. Uw bankier wil weten hoe het dit jaar gaat, wat uw plannen zijn voor volgend jaar en de ontwikkelingen in uw sector.
Een goed financieringsplan laat alle punten terugkomen en helpt u bij het verkrijgen van een financiering. Wij stellen dit plan aan de hand van gesprekken met u en de door u beschikbaar gestelde informatie samen. De financiering met aansluiten bij uw plannen voor de korte termijn en tevens een goede basis voor de lange termijn. U kunt, eventueel samen met ons, het gesprek goed voorbereid aan met uw bankier.

Offerte beoordeling

Iedere bank heeft zijn eigen offerte indeling, termen en beschrijvingen. Een goed vergelijk is daardoor niet altijd makkelijk. Wij beoordelen de offerte op een aantal criteria. U kunt hierbij denken aan rentetarieven en gevraagde zekerheden, maar ook aan de mogelijkheden om eerder af te lossen. Indien gewenst gaan we met u mee in gesprek met de bank om voor u de beste condities te krijgen. Naast financieringen kunnen wij ook een scan maken van het betalingsverkeer of deze wel optimaal is ingedeeld met de juiste tarieven.

Volledige financieringstraject

Hierbij begeleiden wij u gedurende het gehele traject. Hierbij valt te denken aan een intake gesprek over uw plannen, het schrijven van de financieringsaanvraag, gesprekken met de banken, de selectie van de beste financieringsoplossing  en de begeleiding van het offertetraject.

Starters begeleiding

U staat aan het begin van die lang gekoesterde wens namelijk een eigen onderneming.
Waar u echter geen zin in heeft is de financiële rompslomp. Laat u begeleiden door Bancairadvies.nl. Wij begeleiden u bij de start van uw onderneming bij de Kamer van Koophandel, het inrichten van uw administratie, de Belastingdienst en de bank.

Analyse van uw huidige financiering

Vaak maakt al u jaren gebruik van een zakelijke financiering zonder dat er gekeken is of deze nog marktconform is. Wij beoordelen uw huidige financiering op de juiste tarifering en of er niet te veel zekerheden zijn afgegeven bij uw huidige financiering.

Uw administratie

Bij ons kunt u ook terecht voor uw volledige administratie, boekhouding, het verzorgen van diverse belastingaangiften en het opstellen van uw jaarrekening.

Bancair advies .nl

Jagersbosstraat 10
5241 JT Rosmalen
Telefoon: (073) 52 10 068
fax: (073) 52 10 686
email:info@bancairadvies.nl